Nieuwe website Raceway Venray

24 april 2023

Raceway Venray heeft zojuist zijn nieuwe website gelanceerd, die beter aansluit op de behoeften van bezoekers. Met een modern en gebruiksvriendelijk ontwerp is de nieuwe website gemakkelijker te navigeren en biedt het snel toegang tot belangrijke informatie over het circuit, zoals een racekalender, nieuws en evenementen.

De website is ook geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Daarnaast biedt de nieuwe website verschillende functies, zoals online inschrijven voor coureurs.

"De nieuwe website is ontworpen om de bezoekerservaring te verbeteren en te voldoen aan de veranderende behoeften van ons publiek", aldus Nicol, woordvoerder van Raceway Venray. "We zijn verheugd om onze fans en bezoekers een gemakkelijker en beter toegankelijke manier te bieden om verbonden te blijven met het circuit en alle spannende evenementen die we het hele jaar door organiseren."

De nieuwe website is in nauwe samenwerking met LR Internet tot stand gekomen. De website is nu live en beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in Raceway Venray en zijn evenementen.

Terug naar overzicht
2024 Raceway Venray
Created by LR Internet