Karten op onze outdoor kartbaan

Outdoor karten bij Raceway Venray is een spannende en adrenaline-verhogende activiteit waarbij je in een echte kart over onze 520m lange kartbaan rijdt. Het is een geweldige manier om je vaardigheden als coureur te testen en de competitie aan te gaan met vrienden of familie.

Op onze kartbaan ervaar je hoge snelheden (max 75 km/h). Het is een populaire activiteit voor vrijgezellenfeesten, teambuilding-evenementen, of gewoon voor een leuke dagje uit met vrienden. Als je op zoek bent naar een opwindende en uitdagende outdoor-ervaring, dan is outdoor karten zeker iets om te overwegen.

Dit zijn de mogelijkheden

Karten per heat

Je kunt er voor kiezen om 1 of 2 heats te karten. Op het ruim 520 meter lange bochten-parcours mag elke deelnemer zijn of haar skills laten zien. Eén heat duurt ongeveer 12 minuten.

  • € 17,50 per heat

Real Race Competition

Iedereen rijdt een training van 5 minuten om zowel de kart als het parcours te leren kennen.
Daarna starten we in willekeurige volgorde de kwalificatie van 10 minuten zodat iedereen de beste startpositie kan bemachtigen voor de finale.
Tot slot eindigen we met een 15 minuten durende wedstrijd. Wie zal na de bloedstollende finale de beker in ontvangst nemen?

  • € 45 per deelnemer

Huur-kartdagen

Voor meer info stuur een mail naar info@racewayvenray.com

Aanmelden

Bedrijfsnaam
2024 Raceway Venray
Created by LR Internet