Faciliteiten

Parkeren

Het evenemententerrein van Raceway Venray beschikt over verschillende parkeerterreinen met een totale capaciteit voor enkele duizenden auto’s. 
Parkeren is gratis. Toegang tot de parkeerterreinen is alleen mogelijk via de Bakelsedijk.

Camping

Tijdens raceweekenden bestaat de mogelijkheid om op de camping van Raceway Venray te overnachten. Deze camping grenst direct aan het rennerskwartier. Reserveren vooraf is niet mogelijk. Meer informatie over de aanwezige faciliteiten is hier te vinden

Horeca

Tijdens autospeedway evenementen kunnen toeschouwers op verschillende locaties terecht voor eten en drinken. Zowel in de kantine, als op het rennerskwartier en de overdekte hoofdtribune zijn food-voorzieningen aanwezig. Het nuttigen van zelf meegebrachte eten en drinken is in de kantine niet toegestaan.

Mindervaliden

Raceway Venray wil graag dat alle racefans zich welkom voelen en net zo van het racespektakel kunnen genieten als ieder andere bezoeker. 
Voor mindervaliden bezoekers zijn de volgende voorzieningen aanwezig:

  • Parkeerplaatsen: (beperkt) aantal parkeerplaatsen nabij het Welkom Center zijn beschikbaar voor mindervaliden. Om hier te parkeren dient u een officiële mindervalidenparkeerkaart te kunnen overhandigen.
  • Zichtlocaties: voor rolstoelgebruikers zijn er speciaal plateau’s gemaakt waarop men de races over de gehele baan kan volgen. Een bevindt zich tussen de hoofdtribune en de kantine en de ander bij het begin van de tribune in bocht één.
  • Toiletten: er zijn toiletten met beugel aanwezig. Deze bevinden zich nabij de kantine.

Jonge kinderen

Er zijn diverse faciliteiten aanwezig op Raceway Venray voor jonge kinderen. Op de toiletten is er ruimte om te verschonen. In de kantine kunnen flesjes of groentehapjes opgewarmd worden. Daarnaast zijn er een aantal kinderstoelen aanwezig waarvan gratis gebruik kan worden gemaakt. In de kantine is een kinderhoekje ingericht waar kinderen kunnen spelen. Toezicht door ouders/begeleiders is hierbij vereist.

Voor huurders & organisaties

Organiseert u een evenement op Raceway Venray of bent u van plan het circuit te huren bekijk dan onderstaand enkele feitjes.

  • Twee ovals; de Short oval is 350 meter lang en de 1/2 mile oval heeft een lengte van 880 meter.
  • Terrein van 100.000 m2.
  • Een ruim 1200 meter lange Kart/Short Track parcours.
  • Indoor capaciteit voor 50 tot 800 personen.
  • 3 tribunes waarvan 2 overdekt met een totale capaciteit van 5000 zitplekken.
  • Een rennerskwartier van 100 x 220 meter.
2024 Raceway Venray
Created by LR Internet