EuroCup V8 Oval Series 25 september 2022

01 september 2022

De Najaarsraces, dat betekent dat het alweer herfst is. Naast de Najaarsraces wordt ook de EuroCup V8 Oval Series verreden op 25 september dit jaar. De V8 Oval Series laat spannende races zien op de ½ Mile oval van Raceway Venray. Met een snelheid van ruim 200 km per uur zoeven de coureurs van de V8 Oval Series langs de tribunes. Met het grootste deelnemersveld van dit jaar in deze klasse! Race-fans worden dit weekend weer voorzien van een mooi stukje pure autosport en mogen ook rustig een kijkje nemen in de pits. Het programma van de Najaarsraces wordt aangevuld met de vaste klassen Stockcar F1 en Stockcar F2. Daarnaast zijn de klassen Stockcar F2 Junioren en de Heritage Stockcars aanwezig om het publiek te vermaken op Raceway Venray.

Verder is Oval Racing Nederland in samenwerking met MJK Simracing aanwezig op Raceway Venray met race simulatoren gefocust op oval simulatie!

Kom langs in de kantine voor een Time Trial challenge op de simulator om jouw snelste rondetijd neer te zetten! Er zijn leuke prijzen te winnen voor de snelste deelnemers. Al met al, er is genoeg te doen en beleven op Raceway Venray!

Entreeprijzen tijdens de Najaarsraces
Kinderen van 0 t/m 12 jaar gratis (op verzoek dient u zich te legitimeren)
Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar € 20,00 per racedag (incl tribuneplaats)

Tickets
Tickets voor de Autospeedway evenementen zijn te koop bij het Welkom Center. Deze bevindt zich vooraan op het terrein van Raceway Venray.
Er zijn geen tickets in de voorverkoop te verkrijgen.

Het is mogelijk om te pinnen op Raceway Venray.

Terug naar overzicht
2024 Raceway Venray
Created by LR Internet