24 juli SuperCup National Hotrod - Motul editie

11 juli 2022

24 juli SuperCup National Hotrod - Motul editie

Op Raceway Venray volgen de evenementen elkaar in hoog tempo op. Na de succesvolle Paas- en Pinksterraces en het WorldCup Saloon Stockcar weekend, staat 24 juli de SuperCup National Hotrod op het programma. Het programma garandeert een mooie mix van races zoals de V8 Oval Series met hun moordende tempo tot Stockcar F2 wagens vol met jeugdige talenten. Verder zullen er deze dagen leuke gratis MOTUL gadgets worden uitgedeeld en heb je kans op mooie prijzen! Ook voor de kinderen is plezier gegarandeerd!

Waar veel autosportkampioenschappen rond de zomer gas terugnemen, blijft het circuit aan de Peelweg 47 in Ysselsteyn op volle toeren draaien. Met ruim 140 kilometer per uur barst de strijd onder de National Hotrod coureurs om de SuperCup 2022 los. Deze klasse ontpopt zich telkens weer tot een ware smaakmaker. Waar Reimon Bos de laatste 2 jaren oppermachtig blijkt, is het de vraag of hij de SuperCup opnieuw mee naar huis mag nemen.

Naast de races van de National Hotrod klasse staat tijdens deze dag meer spektakel op het programma. De coureurs in de klassen Stockcar F1, F2, F2 junioren en V8 Oval Series betreden wederom het strijdtoneel.

De Ukke Pukke bijten de spits af en zullen met o.a. mini Stockcars, quads en racing crates aan de start verschijnen. De poorten gaan op zondag 24 juli om 08.00 uur open, waarna de eerste vrije trainingen beginnen. Het wedstrijdprogramma vangt om 11.00 uur aan met de Ukke Pukke race. Toegangskaarten zijn op de dag zelf aan de kassa te verkrijgen en kosten € 20,- per stuk, dit is inclusief tribuneplaats. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree. Parkeren en een bezoek aan de paddock is voor iedereen gratis.

Deze dag staat weer in het teken van MOTUL. Dit betekent leuke gratis gadgets voor het publiek, ook de kinderen kunnen veel plezier beleven bv op een groot springkussen. Er zullen extra prijzen zijn voor de coureurs en enkele gelukkige bezoekers zullen aan den lijven mogen ervaren hoe het is om met hoge snelheid over de half mile oval te gaan in enkele speciale racewagens….! De 1e 1000 bezoekers maken kans op deze fantastische prijs aan de hand van hun ticketnummer.

Terug naar overzicht
2024 Raceway Venray
Created by LR Internet