Paasraces maandag 18 april

05 april 2022

Raceway Venray en Paasmaandag zijn traditioneel verbonden, dan openen de poorten zich weer op het multifunctionele autospeedway circuit aan de Bakelsedijk, te Ysselsteyn.

Waar door corona menige organisatie pas op de plaats moest maken, wist Raceway Venray met haar doorzettingsvermogen en geschikte locatie met duizenden overdekte zitplaatsen, nog meer race-harten te veroveren. Niet alleen de fans maar meer nog de aanstormende nieuwe lichting coureurs zorgen voor superlatieven.

Een ongekende, groei in bijna alle race klassen die RWV onder haar vlag laat racen, lieten het afgelopen seizoen al zien dat 2022, het spektakel seizoen sinds jaren zal gaan worden.

We kijken als RWV, dan ook met trots uit richting Paasmaandag 18 april. Op deze eerste race dag van dit kakelverse seizoen komen op de korte oval, de Stockcar F1, F2, F2 junioren en tevens de National en 2L Hotrods aan de start. In deze race klassen zien we een groei, zeker de junioren maakten indruk met een verdubbeling naar 20 coureurs.

De Stockcar F1, gaat dit jaar een magische grens doorbreken en verwacht RWV een deelnemersveld van 30 auto’s aan de start te hebben staan op paasmaandag.

Op de halve mijl, denderen de V8 oval series weer met een huiveringwekkend tempo over het asfalt. Snelheden van +200km/h op het 220 lange rechte stuk laten de fans op de puntjes van hun stoelen zitten. Dit van dichtbij kunnen beleven, is dan ook de kracht van deze sport. Bezoek de teams in de pits en geniet van pure autosport op Raceway Venray.

Entree is €20,- incl tribuneplaats,  kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Er kan gepint worden op Raceway Venray!

Voor het tijdschema klik hier

Terug naar overzicht
2024 Raceway Venray
Created by LR Internet