Karting & Kartclub Venray

Op het circuit van Raceway Venray is voor de coureurs een uitdagend parcours van ruim 1200 meter aangelegd. Snelle lange bochten afgewisseld met verkante bochten tot tien graden en natuurlijk hoogteverschil zorgen voor een maximum aan spanning en spektakel. Met een baanbreedte van tien meter is er genoeg plek voor inhaalmogelijkheden. Een unieke outdoor kartbaan met voor elk wat wils.

Tijdens verschillende weekenden bestaat de mogelijkheid om met een eigen kart te komen trainen op het kartcircuit van Raceway Venray. Voor de kalender klik hier
Let op! Er kan enkel gekart worden indien het weer dit toe laat (met vorst en/of sneeuw is dit niet mogelijk).

Trainingen & clubkampioenschap
Raceway Venray biedt in samenwerking met Kartclub Venray en Antwerp Karting ieder jaar een uitgebreid programma aan van trainingen en clubkampioenschappen op diverse zaterdagen. Voor de kalender, klik hier

Kartschool
Tijdens zaterdag-trainingen is het ook mogelijk om deel te nemen aan de kartschool (12.00 - 13.00 uur). Om de lessen goed te kunnen voorbereiden, is het noodzakelijk om in te schrijven via info@racewayvenray.com. De lessen zijn toegankelijk met eigen kart vanaf 5 jaar en mogelijk met een huurkart vanaf een minimale lengte van 110 cm (beperkt beschikbaar en enkel op aanvraag). 

Aanmelden?
Vooraf aanmelden voor een training of clubkampioenschap is niet nodig. Aanmelden kan op de dag zelf. Kart huren of deelnemen aan de kartschool? Meld je dan wel vooraf aan per mail via info@racewayvenray.com.

Klassen
Je mag tijdens trainingen en clubkampioenschappen met je eigen kart meedoen, mits deze in een van de volgende klassen valt:

  • Klasse Honda Cadet
  • Klasse Mini 60cc
  • Klasse Micro Max
  • Klasse 15 pk
  • Klasse Formula Honda 9 pk (junior - senior)
  • Klasse automaat Cadet & Minimax 
  • Klasse automaat junior
  • Klasse automaat senior


Huurkarts

Heb je geen eigen kart maar wil je toch graag trainen of deelnemen aan de clubwedstrijd? Dat kan, we bieden ook karts te huur aan (beperkt beschikbaar). Aanmelden vooraf gewenst.

Reglement
Bekijk hier het kart reglement. (aangepast op 13/04/19)

Kosten
Kosten karttraining
Junior (tot 12 jaar): € 25,00 per persoon.
Senior (vanaf 12 jaar): € 30,00 per persoon.

Kartles van 12.00 – 13.00: € 25,00 p.p. met eigen kart en € 55,00 p.p. met huurkart.

Kosten clubkampioenschap
Training:
Junior (tot 12 jaar): € 20,00 per persoon. 
Senior (vanaf 12 jaar):  € 25,00 per persoon. 

Clubwedstrijd:
Junior (tot 12 jaar): € 50,00 per persoon. 
Senior (vanaf 12 jaar): € 60,00 per persoon. 

Let op!
Het is niet mogelijk te pinnen op Raceway Venray.

Voorwaarden
Alle rijders dienen alvorens zij de baan op gaan een eigen risicoformulier te ondertekenen. Daarnaast is op Raceway Venray het dragen van een helm en een overall verplicht. Heb je geen helm? Dan is het mogelijk om deze te huren op Raceway Venray. Hiervoor wordt € 5,00 aan huur en € 50,00 aan borg in rekening gebracht. Tijdens clubwedstrijden wordt voor de tijdswaarneming gebruik gemaakt van transponders, het is wenselijk dat zelf een transponder meegenomen wordt. Indien je hierover niet beschikt is het mogelijk om een transponder te huren. Hiervoor wordt € 10,00 aan huur en € 50,00 aan borg gevraagd.

Kartclub Venray
Kartclub Venray biedt hobbyrijders de mogelijkheid om met een klein budget hun hobby uit te oefenen op Raceway Venray. 

dsc_0264-kopie.jpg