Huur karting

Wil je ook eens weten hoe het is om als een echte coureur op het circuit te rijden? Op Raceway Venray bestaat de mogelijkheid om met een huurkart de kartbaan te betreden. De huurkarts beschikken over een 200-cc Honda-motor en behalen een topsnelheid van ongeveer 75 km/h. Voor iedereen met een minimale lengte van 150 cm is het mogelijk om in de karts te stappen.

Vanaf 20 personen is het mogelijk om te karten met huurkarts. Dit kan op ieder gewenst moment (indien circuit beschikbaar).

Arrangementen & kosten
Karten per heat
Je kunt er voor kiezen om 1 of 2 heats te karten. Eén heat duurt ongeveer 15 minuten.

Je kunt ook kiezen voor een kartarrangement.

Kartarrangement 1
Iedereen rijdt een training van 5 minuten om zowel de kart als het parcours te leren kennen. Achtereenvolgend starten we in willekeurige volgorde de kwalificatie van 10 minuten zodat iedereen de beste startpositie kan bemachtigen voor de finale. De finale heeft een duur van 10 minuten.

Kartarrangement 2
Iedereen rijdt een training van 5 minuten om zowel de kart als het parcours te leren kennen. Vervolgens volgen er twee kwalificaties van beiden 10 minuten om de startpositie te bepalen voor de finale. De tijden van beide kwalificaties worden bij elkaar opgeteld. De finale heeft een duur van 10 minuten.

Kostenoverzicht

Karten per heat € 17,50 p.p.
Kartarrangement 1 € 25,00 p.p.
Kartarrangement 2 € 32,50 p.p.                                                                                     


Meer informatie of reserveren?
Neem contact op via info@racewayvenray.com of +31 (0)478 - 546 572. 

We vragen je om een kwartier voor aanvang van de afgesproken tijd aanwezig te zijn op het circuit voor onder andere het omkleden en de briefing.

osc-131.jpg