Short Track Car Racing

Altijd al eens met een echte raceauto willen rijden op het circuit van Raceway Venray? Met Short Track Car Racing wordt die droom werkelijkheid! Stap in één van de razendsnelle Renault Race Twingo’s en rijd met piepende banden over het uitdagende circuit van Raceway Venray. Short Track Car Racing speelt zich af op een 1200 meter lang parcours dat stukken van de Short oval, 1/2 mile oval en het binnenterrein met elkaar verbindt.

Short Track Car Racing wedstrijd 
Raceway Venray biedt ieder jaar een uitgebreid programma aan van wedstrijden inclusief tijdwaarneming op diverse zondagen. Voor de kalender, klik hier. Short Track Car Racing wordt op een aantal data gecombineerd met karten. Dus als je een echte snelheidsduivel bent, kun je deze activiteiten mooi combineren op één dag.

Tijdens een wedstrijd wordt er 4 keer een heat (circa 15 minuten) gereden.

Kosten
Deelname aan wedstrijd: € 200,00 p.p. inclusief brandstof, exclusief eventuele gereden schade aan auto.

Voorwaarden

  • Mogelijk vanaf 9 jaar (begeleider verplicht).
  • Vanaf 12 jaar is het mogelijk om alleen te rijden indien reeds rij-ervaring is opgedaan.


Aanmelden?
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het zelf een keer proberen? Aarzel dan niet en meld je voor één van de data uit de kalender aan. Aanmelden kan via onderstaande contactgegevens.

Arrangementen
Naast individueel deelnemen aan wedstrijden is het ook mogelijk om als team- of personeelsuitje deel te nemen aan een van de Short Track Car Racing arrangementen. Vanaf 10 personen is het mogelijk om te rijden in een Renault Race Twingo. Dit kan op ieder gewenst moment (indien circuit beschikbaar).

Short Track Car Racing
Elke deelnemer kan zijn of haar vaardigheden en behendigheid laten zien tijdens het rijden in een Renault Race Twingo. Short Track Car Racing speelt zich af op een 1200 meter lang parcours dat stukken van de Short oval, 1/2 mile oval en het binnenterrein met elkaar verbindt. Bij deze activiteit kunnen 8 personen tegelijk rijden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om met een van de andere deelnemers mee te rijden als bijrijder/passagier. Deze activiteit heeft een duur van ongeveer 15 minuten.

Short Track Car Racing 1/2 mile oval
In plaats van een parcours met stukken van de Short oval, 1/2 mile oval en binnenterrein, is het ook mogelijk om de vaardigheden en behendigheid te testen op alleen de 1/2 mile oval. Er wordt met een Renault Race Twingo gereden op de snelste ½ mile oval van Europa met een hellingshoek van 25%. Bij deze activiteit kunnen 8 personen tegelijk rijden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om met een van de andere deelnemers mee te rijden als bijrijder/passagier. Deze activiteit heeft een duur van ongeveer 15 minuten en kan gecombineerd worden met karten.

Short Track Car Racing met pitstop
In groepen van vijf deelnemers zal er gereden worden op de snelste ½ Mile Oval van Europa met een hellingshoek van 25%. Iedere groep heeft zijn eigen pitstop. Elke deelnemer rijdt 3 rondes waarnaar in de pitstop de volgende deelnemer uit de groep het stuur overneemt. Deze activiteit heeft een duur van ongeveer 15 minuten.

Kostenoverzicht

Short Track Car Racing vanaf € 31,00 p.p.
Short Track Car Racing 1/2 mile oval vanaf € 31,00 p.p.
Short Track Car Racing met pitstop € 17,50 p.p.                                          


Meer informatie of aanmelden/reserveren?
Neem contact op via info@racewayvenray.com of +31 (0)478 - 546 572. 

image3.jpg