Referenties

 

Bosch Car Service Mebo toertocht

Bosch Car Service Mebo trakteerde haar trouwe klanten met een fantastisch evenement: een toertocht, startend vanaf Raceway Venray, rijdend door mooie Limburgse maasdorpen.

Team Mustang Center Nederland Family Day

Family Day, het grootste jaarlijks terugkerende evenement van Team Mustang Center Nederland! In 2017 op een voor hen nieuwe locatie: Raceway Venray.

VD Akker

VD Akker trakteerde haar trouwe klanten en trotse bezitters van een Audi RS6, RS 7 of R8 met een fantastisch evenement: een toertocht met als eindpunt Raceway Venray. Daar stond een lunch en een tweetal activiteiten op de planning; Scheuren over de 1/2 mile oval en een tijdsproef op een uitdagend circuit waarbij de vaardigheden van de chauffeur op de proef werden gesteld.

"Raceway Venray was een uitermate geschikte locatie voor onze VD AKKER RS Performance Day 2017."

Ad van der Aa & Marion van Gessel, medewerkers VD Akker

European Ford Event

Dit grootste Ford evenement van het Europese vasteland vindt al sinds 1993 elk jaar traditiegetrouw plaats in het zuiden van Nederland en trekt jaarlijks ruim 2.500 bezoekers. Raceway Venray diende voor het vijfde jaar op rij als locatie.

"Als bestuur van de XRST-Club zijn we bij alle edities van het European Ford Event zéér tevreden geweest over de samenwerking tussen Raceway Venray en de XRST-Club, We kijken dan ook uit naar de volgende edities."

Alwin Veen, voorzitter XRST-Club

ZZF Rally

Ieder jaar organiseert het Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF) de ZZF Rally. In 2016 diende Raceway Venray als locatie voor de 11de editie.
Bij Raceway Venray werd een aantal rallyproeven afgenomen, én mochten de rallyrijders even helemaal los op het circuit. Een jongensdroom, óók voor de vele deelnemende dames.
Lees hier het persbericht.