SCHRIJF JE IN VOOR DE OPEN BROMMERKLASSE TIJDENS HET MON WEEKEND OP RACEWAY VENRAY!

8 juli

Heb jij altijd al eens mee willen rijden met een crosswedstrijd en heb je toevallig nog een brommer of scooter in de schuur staan?

Op 19 en 20 juli vindt het MON Internationaal Jeugdweekend plaats op Raceway Venray. Naast de vele klassen voor de jeugd is er ook een speciale open brommerklasse; voor iedereen tussen de 11 en 70 jaar met een brommer of scooter is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de deze klasse.

Enthousiast geworden en wil je meedoen? Meld je dan hier aan voor het motorcross weekend op Raceway Venray!

Zie hieronder of op http://mon.nl/voor meer informatie.

Informatie over het MON weekend
Het Internationaal Jeugdweekend is na een jaar afwezigheid weer terug bij Motorsport Organisatie Nederland (MON). Zij hebben de handen ineengeslagen met Raceway Venray.

In het weekend van 19 & 20 juli 2014 wordt het MON Internationaal Jeugdweekend georganiseerd op Raceway Venray. Waar normaal de motoren van race-auto’s ronken en piepende banden over het wegcircuit weg spurten wordt nu speciaal voor dit weekend over een gedeelte van het circuit een uitdagend zandcircuit aangelegd. Het jeugdweekend richt zich op jongeren van 5 t/m 16 jaar uit Nederland en de rest van de wereld die in diverse klassen mee kunnen rijden. Denk hierbij aan 50 cc mini motoren, Quads en 65 cc grote wielen.

Open brommerklasse
Naast bovengenoemde klassen is er ook een open brommerklasse anders dan de andere klassen, mag aan de open brommerklasse jong en oud deelnemen.  Iedereen tussen de 11 en 70 jaar met een brommer kan deelnemen aan de bromfietswedstrijden van het jeugdweekend. Er zijn twee openen bromfietsklassen; bromfiets automaat en bromfiets versnelling. Deze brommers, scooters en pitbikes hoeven niet te voldoen aan een maximale cilinderinhoud, deze is vrijgegeven.

Inschrijven
Heb je altijd al mee willen rijden een brommerwedstrijd en heb je toevallig nog een brommer in de schuur staan? Meld je dan hier aan voor het motorcross weekend op Raceway Venray!

Op de website van Motorsport Organisatie Nederland (MON) is meer informatie te vinden over het Internationaal jeugd weekend. Klik hierom naar de website te gaan.

Klasse-indeling 19 & 20 juli
Klassen MON jeugdweekend

Achtergrond informatie MON
Motorsport Organisatie Nederland (MON) is een motorsportbond voor de breedtesport. De MON zet zich in voor een laagdrempelige, betaalbare en veilige motorsport. De MON zet zich in om het uitoefenen van een motorsport zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. MON biedt mogelijkheden voor trainingen, wedstrijden, kampioenschappen, verzekeringen en evenementen voor jong en oud, op allerlei niveaus (nationaal en Europees).

“MON – De motorsportbond voor de liefhebber”
Jaarlijks worden er tussen de 160 en 180 motorsportevenementen georganiseerd onder de regelgeving van de MON. Deze evenementen vinden verspreid over Nederland en Europa plaats. Aangesloten motorsporten zijn: motorcross, off road, grasbaanraces, classic races, supermoto en ijsraces

Terug naar overzicht
 SCHRIJF JE IN VOOR DE OPEN BROMMERKLASSE TIJDENS HET MON WEEKEND OP RACEWAY VENRAY!