KLEURWEDSTRIJD VOOR KIDS TIJDENS HET WORLD CUP WEEKEND

31 juli

De Ukke Pukke Race klasse word steeds populairder op Raceway Venray en is elke wedstrijd verschijnen er weer vele kinderen de start. Ook tijdens het World Cup weekend zijn er alweer vele deelnemers aangemeld. Helaas is deelname niet voor ieder kind weg gelegd. Dit was de dames van diverse verkoopstands opgevallen. Om toch wat te bedenken voor de jeugd die langs de kant blijft staan kwamen ze op het idee om een kleurwedstrijd te organiseren.

Zo zijn er DvD’s,  Caps, Modelauto’s, T-shirts  en andere diverse prijzen te winnen*. De kleurplaat kan op zaterdag 16 augustus tot 20.00 uur worden ingeleverd bij de dames in de grote verkoopstand van M. van der Rijt Racing DvD’s en ASF Racing Productions bij de ingang van de pits. ( waar ook de World Cup 2014 T-shirts te koop zijn.)

De kleurplaat staat afgedrukt in de nieuwste uitgave van ‘de Ukkepuk’. Maar is ook te downloaden op www.racewayvenray.com  en opwww.racewayvenray.com/ukkepuk of http://joom.ag/LQ5b

De dames van de verkoopstands, Mieke en Jantine, wensen jullie veel succes met het in kleuren van de kleurplaat!

Tot 16 en 17 augustus World Cup weekend op Raceway Venray!

*De prijzen worden beschikbaar gesteld door M. van der Rijt Racing DvD’s, ASF Racing Productions, Borduurstudio Mariska en Marcel Bol namens de organisatie van de Ukke Pukke race Raceway Venray.

Terug naar overzicht
KLEURWEDSTRIJD VOOR KIDS TIJDENS HET WORLD CUP WEEKEND