INTERNATIONALE RACES 28 SEPTEMBER OP RACEWAY VENRAY TE VOLGEN VANAF NIEUWE TRIBUNE

23 september

PERSBERICHT
Venray, 23 september 2014

Nieuw is de tribune eigenlijk niet, maar de plaats waar deze staat wel. Op 28 september tijdens de Internationale races op Raceway Venray wordt de tribune voor het eerst in gebruik genomen. Om toeschouwers een beter zicht te geven op de korte baan is de tribune van het rechte stuk van de baan naar bocht 3-4 verplaatst. De tribune is tussen de 8 en 9 meter hoog en hierdoor is het voor liefhebbers van races op de korte baan mogelijk om over de geluidswanden heen te kijken en de wedstrijden goed te volgen.

Tijdens de Internationale races op 28 september komen alle welbekende klassen aan bod op de ½ mile oval ( lange baan) of de  ¼ mile oval ( korte baan). De Hotrods zullen dan nog voor punten rijden om de startpositie tijdens de Super Cup op 26 oktober te bepalen, de stockcar F1 & stockcar F2 klassen zullen hun beste beentje voorzetten op de korte baan om voor het kampioenschap 2014 nog punten bij elkaar te verzamelen. Op de lange baan wordt er gereden door de LMV8 klasse en ook zij laten hun motoren weer ronken om punten binnen te halen voor het kampioenschap 2014. Om 12 uur vangen de wedstrijden aan waarbij er zoals vanouds de spits wordt afgebeten door de Ukke Pukke racers.

Met name voor de Hotrod coureurs is het nog een spannende wedstrijddag op 28 september. Het is namelijk stuivertje wisselen in deze klasse, twee regionale coureurs staan stevig in de top vijf, dit zijn Ralph Verberkt uit Horst en Eric Roeffen uit Grubbenvorst. Wie zorgt voor de beste uitgangspositie tijdens de Super Cup op 26 oktober?

Terug naar overzicht
INTERNATIONALE RACES 28 SEPTEMBER OP RACEWAY VENRAY TE VOLGEN VANAF NIEUWE TRIBUNE