FEESTAVOND BAANKAMPIOENEN 2014

14 november

De organisatie van Raceway Venray kan tevreden terug kijken op het raceseizoen 2014. Het seizoen werd gekenmerkt door spectaculaire races van coureurs uit binnen-en buitenland, spannende wedstrijden door diverse gastklassen en supersnelle winnaars.

Om de baankampioenen van 2014 te huldigen staat op zaterdag 13 december a.s. vanaf 20:00 uur de feestavond gepland in de kantine van Raceway Venray. Naast de prijzen die uitgereikt worden aan de twaalf baankampioenen zal er ook alle ruimte zijn om de winnaars te feliciteren en wordt het een gezellig samenzijn.

Deze feestavond is bedoeld voor alle teams die het afgelopen jaar hebben gereden op Raceway Venray, hun sponsoren, vrienden, bekenden, aanhang en medewerkers van Raceway Venray.

Om een indicatie te krijgen van het aantal personen dat tijdens de feestavond aanwezig is, vragen we jullie vóór 1 december een mailtje te sturen met daarin de naam en het aantal personen waarmee jullie verwachten te komen op zaterdag 13 december. De mail kan gestuurd worden naarinfo@racewayvenray.com o.v.v. “Feestavond 2014”.
Foto door: Aoife Hendriks

We hopen een groot aantal van jullie te mogen begroeten op 13 december op Raceway Venray!

Met vriendelijke groeten,
De organisatie van Raceway Venray

* Zoals jullie gewend zijn van de voorgaande feestavonden zullen alle consumpties voor eigen rekening zijn.

Terug naar overzicht
FEESTAVOND BAANKAMPIOENEN 2014