TIJDSCHEMA CLUBKAMPIOENSCHAP 29 januari KARTCLUB VENRAY

25 januari

Op zondag 29 januari a.s. is het kart circuit van Raceway Venray geopend voor vrije training en clubkampioenschap. De volgende motoren klasse zijn toegankelijk op het circuit: 

  • Klasse Honda Cadet
  • Klasse mini 60cc
  • Klasse micro max – mini max – junior max – senior max  (vanaf  junior demper evo verplicht)
  • Klasse iame 60cc – 15pk – cadet – junior – senior (vanaf junior nademper verplicht)
  • Klasse formula honda 9 pk junior & senior
  • Klasse 15 pk RK1 - Briggs en stratton World formula – Vt250 mondial – iame 15pk

Voorwaarden
Alle rijders dienen alvorens zij de baan op gaan een eigen risicoformulier te ondertekenen. Daarnaast is op Raceway Venray het dragen van een helm en pak verplicht. Tijdens Clubwedstrijden wordt voor de tijdswaarneming gebruik gemaakt van transponders, het is wenselijk dat zelf een transponder meegenomen wordt, indien je hierover niet beschikt is het mogelijk om een transponder te huren op Raceway Venray. Hiervoor wordt € 10,00 aan huur en € 50,00 aan borg gevraagd.

Lid worden?
Wil jij lid worden van Kartclub Venray? Dat kan, voor slechts € 45,00 ben jij het gehele kartseizoen van 2017 lid van de club en ontvang je korting tijdens Trainingen en Clubwedstrijden. Alle aangemelde leden ontvangen een Raceway Venray club-pas. Als je vóór 1 mei lid wordt ontvang je bovendien ook nog een jaarabonnement op Start Magazine en valt deze de rest van het jaar op je deurmat. ACTIE: meld je zondag 29 januari aan bij Kartclub Venray en krijg €5,00 korting op je lidmaatschap.

De Kartclub wordt georganiseerd door Raceway Venray en wordt ondersteund door de club Antwerp Karting. Meer informatie over de mogelijkheden, datums, timing en de tarieven vindt u op http://www.racewayvenray.com/kartclub-venray.

Wij hopen u op Raceway Venray te mogen begroeten!

 - Tijdschema zondag 29 januari 2017

Terug naar overzicht
TIJDSCHEMA CLUBKAMPIOENSCHAP 29 januari KARTCLUB VENRAY