Dernyclinic voor wielerliefhebbers

5 september

Op Raceway Venray vindt op zaterdag 17 september van 11.00 tot 14.00 uur een dernyclinic plaats. Wielerliefhebbers krijgen op het autospeedwaycircuit in Ysselsteyn een unieke mogelijkheid om een keer achter een derny aan te rijden.

De derny’s worden bestuurd door Chris Jeucken en Thijs van Asten. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er individueel of in groepen achter de lichte motorfiets gereden worden. Tevens wordt er uitleg gegeven over deze bijzondere tak van de wielersport.

De organisatie van dit wielerfestijn is in handen van Tourclub Ysselsteyn en de Stichting Wielerpromotie Venray, met steun van Raceway Venray. De dernyclinic  is een van de onderdelen van de eerste Noord-Limburgse Wielerweek, waarin de regio gedurende negen dagen  in het teken staat van de wielersport. De wielerweek bestaat onder meer uit een ploegentijdrit, een wielercafé, een baanwedstrijd en een jeugdronde. Ook wordt in het centrum van Venray een tijdelijk wielermuseum geopend, dat gedurende de wielerweek te bezichtigen is.  

Deelname à  5 euro is mogelijk voor iedereen die kan of wil wielrennen: jong en oud, man en vrouw, prestatief en recreatief, ervaren en beginner. Jeugdige wielrenners, jonger dan 18 jaar, dienen lid te zijn  van een wielervereniging en onder begeleiding van een van de ouders naar de clinic te komen. De organisatie is niet onder auspiciën van de NFTU. Deelname is op eigen risico. Nadere informatie na opgave van deelname.

Opgeven voor de ploegentijdrit kan via e-mail hans.hudales@tele2.nl.

Terug naar overzicht
Dernyclinic voor wielerliefhebbers