YOUNGSTAR RICK LENSSEN WINT WORLDCUP F2 2016

22 augustus

Op 20 jarige leeftijd de World Cup in de F2 winnen is een prestatie die er mag zijn. Rick Lenssen uit Baarlo die op jonge leeftijd begon in de Ministock, rijdt dan ook pas 4 jaar mee met de grote mannen in de F2. Dan nu al deze prestigieuze wedstrijd op je naam schrijven is werkelijk ongekend.
Dat Rick goed kon sturen wisten de meesten al, maar de World Cup winnen is een ander ding. Rick had het afgelopen jaar de meeste punten bij elkaar gesprokkeld zodat hij de beste startpositie had. Maar je moet het dan toch naar maar even doen en dat deed hij op overtuigende wijze.

Na Rick werd gestreden om 2e en 3 plaats door Tom Adcroft en Toon Schut wat uiteindelijk in het voordeel uitpakte voor Tom Adcroft. Maar het was Rick Lenssen die na afloop dolgelukkig zijn vader Bart en moeder Lian in de armen viel om deze prachtige overwinning te vieren. De beker met de grote oren zal dan ook een heel jaar lang bij Lenssen Motorsport in Baarlo staan.

De woorden Youngstar Rick Lenssen zijn dan ook op zijn plaats, want op deze leeftijd een dergelijke prestatie neerzetten, het winnen van de World Cup F2 2016, is van bijzondere klasse en belooft nog veel voor de toekomst. 

Terug naar overzicht
YOUNGSTAR RICK LENSSEN WINT WORLDCUP F2 2016