Worldcup Stockcar F1 Raceway Venray, The Sting is in the tail, Dutch Dash for cash

2 augustus

De worldcup stockcar F1, 20 en 21 augustus op Raceway Venray, is een grandioos spektakel. De strijd om de cup met de grote oren zal wederom heftig zijn. De crème de la crème van het Stockcar racen staat aan de start. Een groot internationaal deelnemersveld doet een gooi naar de hoogst haalbare titel op het continent; De Worldcup. Vanuit Engeland is de deelname van toprijders als Wainman, Speak en Johnson reeds bevestigd. De Nederlandse eer wordt hooggehouden door o.a. Kroonder (Assendelft), Maessen(Venray), Keijzer(Helmond) en Smidt (Nijmegen).

Om het evenement tot de laatste race spannend te houden, is er op zondag tijdens de laatste race een goed gevulde prijzenpot te verdelen. Een drietal trouwe fans heeft een oud concept in een nieuw jasje gestoken: “the dash for cash”. De ingrediënten: Slechts 15 ronden, 3000 Euro te verdelen, alle stockcars starten bumper aan bumper, de eerste 10 ronden rinkelt de kassa voor de leider… De rest wordt verdeeld aan de finish onder de top 5 van deze ”dash for cash” met een fantastisch bedrag van 900 Euro voor de winnaar.

Kenners spreken nu al van wellicht de meest spectaculaire stockcar race van het weekend. De bumpers moeten er dus in, tijdens deze grandioze afsluiter van een fantastisch race- weekend. 

Terug naar overzicht
Worldcup Stockcar F1 Raceway Venray, The Sting is in the tail, Dutch Dash for cash