Karttraining zaterdag 15 februari 2020

10 december

Seizoen 2020 staat voor de deur en alle kampioenschappen hebben hun kalender gepresenteerd.  Wij zijn blij dat het circuit van Raceway Venray in verschillende kampioenschappen aanwezig is.

Om de rijders al de kans te geven om op ons uitdagend circuit te komen trainen organiseren wij op zaterdag 15 februari "collective test Raceway Venray" dit voor de volgende klassen

klasse honda cadet & imitatie
klasse mini 60cc met DB killer
klasse micro max (evo uitlaat)
klasse RK1
Klasse Briggs en stratton
Klasse tilletson t4
Klasse formula honda 9 pk
Klasse automaat iame x30 (met uitlaat demper)
klasse rotax max (met evo uitlaat²)

²Deze pijp en uitlaatflens kan men ook op de uitlaten monteren die niet type evo zijn. (oudere uitlaten)  Dit is een kleine kost van rond de 50 euro.Dit is te verkrijgen in alle officiële rotax max service punten Nederland en België.  Ook te verkrijgen in de kartshop op de baan van Raceway Venray.

De "collective test" is een trainingsdag waar we iedereen in zijn klasse indelen volgens tijdschema.  Wij stellen de tijdregistratie met live timing ter beschikking.  Indien u niet over een eigen transponder beschikt kunt u deze huren.  Er zal een weegschaal aanwezig zijn zodat u uw kart kunt wegen.  Wij voorzien het 1,2km lange uitdagend kartcircuit van raceway venray onder leiding van de marshals van de kartclub. Er is een springkussen voor de kleintjes, we maken er een leuke trainingsdag van met nog enkele leuke verassingen voor de coureurs.  Voor de geïnteresseerden zullen tevens de racewagens te bekijken zijn van de V8 Oval Series tot de formule BRL.  Kortom geen reden om niet te komen ...

Voorinschrijving is niet nodig, vanaf 8.00 uur is de kartbaan open voor inschrijving en wij organiseren de trainingen tussen 9.00 uur en 17.00 uur.  Baanhuur bedraagt 45 euro inclusief stroom en live timing en begeleiding marshals.

Wij hopen u allen te mogen begroeten!

Klik hier voor het tijdschema.

Terug naar overzicht
Karttraining zaterdag 15 februari 2020