Saloon Stockcar rijden?

24 oktober

Afgelopen jaar heeft Raceway Venray in samenwerking met het team van Frank Loeff geïnvesteerd in een 2ltr Saloon Stockcar. De auto is inmiddels in de Raceway Venray kleuren gespoten en zal komende zondag tijdens de Finale Races op Raceway Venray voor de eerste keer aan de start verschijnen. Stockcar F2 rijder Dave Martens zal deze keer met de huurauto deelnemen aan de wedstrijden.

Iedereen die een keer wil proeven hoe het is om deel te nemen aan deze spectaculaire klasse kan de auto huren op Raceway Venray. De auto is in onderhoud bij het team van Frank Loeff en zij zorgen ervoor dat de auto iedere keer weer veilig en in goede conditie in Venray aan de start komt.

Doel van de verhuurauto is geïnteresseerden te laten ervaren hoe het is om in een 2ltr saloon stockcar te rijden op het asfalt van Raceway Venray. Mocht het rijden in deze klasse goed bevallen dan is de auto eventueel ook te koop. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met saloon stockcar rijders Nick Antwerpen en Frank Loeff of via email naar info@racewayvenray.com. Nick en Frank zijn komende zondag ook aanwezig tijdens de Finale races op Raceway Venray.

Terug naar overzicht
Saloon Stockcar rijden?