DUTCH NASCAR FANS DAY 2018

5 november

Op 18 november 2018 zal op Raceway Venray de eerste Dutch Nascar Fans Fanday plaatsvinden. Een middag en avond die geheel in het teken zal staan van NASCAR!

Entree is GRATIS en natuurlijk zijn familie en/of vrienden van harte welkom.

Om 13:30 uur zullen de poorten van Raceway Venray opengaan voor een zeer gevarieerd middagprogramma. Zo zal de pitline gevuld gaan worden met prachtige exemplaren van de Nederlandse Mustang Club die met hun prachtige Ford Mustangs hun opwachting maken.

Heb jij zelf een prachtige US muscle car en wil je hem met trots tonen op de Fanday, dat kan natuurlijk ook. Meld je dan aan via www.dnfday.nl en wij zorgen dat jouw auto een mooi plaatsje krijgt in de pitline.

Het avondprogramma zal om 19:00 uur starten met een loterij waar je leuke prijzen kunt winnen. Daarna komt natuurlijk het klapstuk van de avond: Met zijn allen op groot scherm LIVE de finalerace van de Monster Energy NASCAR Cup Series op Homestead kijken. Wie kroont zich tot de nieuwe NASCAR kampioen 2018.

Het beloofd dus een prachtige middag en avond te worden voor NASCAR-minnend publiek die je niet mag missen.

ERG BELANGRIJK: Vergeet niet dat het niet mogelijk is om te pinnen op Raceway Venray!!! Zorg dus voor voldoende contant geld.

See you op 18 november 2018 op Raceway Venray voor de Dutch Nascar Fans Fanday 2018!!!

Dutch Nascar Fans

Terug naar overzicht
DUTCH NASCAR FANS DAY 2018