2 UURS KART RACE OP ZONDAG 21 OKTOBER

27 september

Na een aantal succesvolle edities mag er over een aantal weken wederom 2 uur lang gestreden worden op een uitdagend 1200 meter lang parcours met super snelle & moderne karts van Kart-Events! En wel op zondag 21 oktober aanstaande.

Over 2H Kart Racing Event
Een geheel verzorgd kart event waar men in teamverband een lange afstandsrace van maar liefst 2 uur aflegt. De teams stelt u zelf samen. Teamwork, communicatie, sensatie, fun en strategie staan centraal. Dit alles op een uitdagend 1200 meter lang parcours met super snelle & moderne karts van Kart-Events!

Kart-ervaring is niet nodig, want een professioneel team staat klaar om iedereen te begeleiden.

Slechts 33 teams kunnen inschrijven.

Globaal programma
Na een uitgebreide briefing waarin rijtips, veiligheid en strategie aan bod komen, volgt er een training en kwalificatie. Tijdens deze kwalificatie wordt pole position bepaald. Er is natuurlijk al uitgebreid nagedacht over de tactiek. Welke rijder heeft altijd een wereldstart? Wie rijdt er beter in de regen? Wanneer plannen we de pitstops want 1 kartwissel en 2 rijderswissel zijn verplicht? Wat doet de concurrentie? Vele factoren zijn beslissend in de strijd om de winst! Het team dat dat de meeste rondes op hun naam zet, mag zich winnaar noemen.

Vanaf 10.30 uur Inloop en inschrijven inclusief omkleden
11.15 – 11.35 uur Briefing (verplicht)
11.45 – 12.15 uur  Start training & tijdrijden
12.30 uur Start your engines and let’s get ready to rumble…!!
14.30 uur Einde 2H race
14.45 uur Prijsuitreiking


Over het circuit
Snelle lange bochten afgewisseld met verkante bochten tot tien graden en natuurlijk hoogteverschil zorgen voor een maximum aan spanning en spektakel. Dit alles 1200 meter lang. Met een baanbreedte van tien meter is er genoeg plek voor inhaalmogelijkheden. Een unieke outdoor kartbaan met voor elk wat wils. Daarbij wordt het parcours iedere keer enigszins veranderd zodat het iedere keer weer een uitdaging is om aan kop te rijden.

Kosten

  • Teams van minimaal 2 en maximaal 5 coureurs
  • Uitgebreide briefing
  • 30 minuten tijdrijden incl. kwalificatie
  • 2 uur lang racen
  • Minimum leeftijd: 15 jaar.

Prijs per team: € 225,- inclusief btw.

Inschrijven?
Aanmelden is mogelijk tot 18 oktober door een mail te sturen naar info@racewayvenray.com. Onder vermelding van teamnaam, contactpersoon, contactgegevens, aantal deelnemers en in welke categorie deelgenomen wordt. De categorieën zijn: fun-team of business-team.

Terug naar overzicht
2 UURS KART RACE OP ZONDAG 21 OKTOBER