Laatste nieuwtjes voor SuperCup National Hotrod

19 juni

Een overzicht van de laatste nieuwtjes voor zondag aanstaande…

Tijdschema
Het tijdschema voor zondag is aangepast, klik hier voor de meest actuele versie.

Formule 1
Voor de Formule 1-fans hebben we goed nieuws… Tijdens de SuperCup National Hotrod hoef je niets te missen van de GP Frankrijk. Er is namelijk een groot scherm aanwezig, waardoor je tijdens de races de race van de Formule 1 kunt volgen.

Wildcard WK 2018
Gedurende het jaar wordt tijdens de WK kwalificatiewedstrijden op zowel het Midland circuit in Lelystad als Raceway Venray, gestreden om 5 plekken voor het Stockcar F1 World Final in Engeland. Deze wordt dit jaar gehouden in Skegness op 15 september.
Omdat het WK dit jaar op asfalt plaatsvindt zijn er 2 extra plekken te verdelen via de Wildcard manches. Harmen Zwerver (#195) wist afgelopen zondag de eerste Wildcard te bemachtigen. Zwerver was dit jaar 100% gebrand op een plek in de WK Finale en die heeft hij inmiddels binnen, zeer verdiend.

Zondag, tijdens de laatste Stockcar F1 manche wordt de Wildcard manche verreden over 16 ronden. De rijders die nog geen plek hebben weten te bemachtigen, krijgen nog één kans om de allerlaatste plek binnen te halen. Er wordt gestart op kleuren daken maar wel ‘close grid’, dat wil zeggen bumper-aan-bumper. In 16 ronden weten we wie de winnaar van de Wild Card gaat worden. Vorig jaar won Hans Baegen (#65) het ticket in een zeer spectaculaire race!!

Tarmac Series
Voor de Stockcar F1’s zijn zondag aanstaande weer punten te verdienen voor de F1 Tarmac Series.
De Dutch Tarmac Series Stockcar F1 is de strijd om het zilveren dak op de asfalt circuits Midland circuit Lelystad en Raceway Venray. Naast de hoofdprijs wordt er binnen deze serie ook gestreden om prijzen in de diverse dakkleuren. Voor meer informatie, klik hier.

Terug naar overzicht
Laatste nieuwtjes voor SuperCup National Hotrod