Team Mustang Center Nederland Family Day 2017

4 september

Family Day, het grootste jaarlijks terugkerende evenement van Team Mustang Center Nederland! Dit jaar op zondag 17 september op een voor hen nieuwe locatie: Raceway Venray.

De Family Day begint om 10.00 uur en is gratis toegankelijk voor leden van T.M.C.N. en de inzittenden van hun auto, op vertoon van de T.M.C.N.-clubpas. Op deze dag krijgen T.M.C.N. leden ook de gelegenheid om op het circuit te rijden.

We besteden tijdens dit evenement speciaal aandacht aan de Boss 302-429 Mustangs, alle Bosses van de jaren 1969-1970 (eerste generatie) en 2012-2013 (tweede generatie). Ze worden bij elkaar opgesteld en op het einde van de dag rijden ze in een parade over de Oval van het circuit.

Maar uiteraard behouden we ook enkele 'vaste onderdelen' van de Family Day zoals diverse standjes, een gezellig terras en een springkussen voor de kinderen.
Om 16.30 uur sluiten we de dag af met een Boss-Parade gevolgd door een Slotparade (voor alle aanwezige T.M.C.N.-clubleden).

Geen lid?
Ook niet-leden kunnen gratis een kijkje komen nemen. (parkeren bij de ingang). Bent u geen lid, maar wel de trotse bezitter van een Mustang. Dan heeft u de volgende twee mogelijkheden:

  • Tegen betaling van € 10,- in de Oval parkeren. Echter, meerijden op het circuit onder begeleiding van de instructeur is niet mogelijk aangezien dit enkel voor leden is.
  • Gratis toegang indien u de Mustang bij de ingang (dus buiten de oval) parkeert.

Inschrijven of meer informatie via: www.fordmustangclub.nl

 

Terug naar overzicht
Team Mustang Center Nederland Family Day 2017