Karten op Raceway Venray

Wil je ook eens weten hoe het is om als een heuse coureur op het circuit te rijden? Op Raceway Venray bestaat de mogelijkheid om met een huurkart de kartbaan te betreden. De huurkarts beschikken over een 200-cc Honda-motor en behalen een topsnelheid van ongeveer 75 km/h. Op het circuit van Raceway Venray is voor de rijders een uitdagend parcours van ruim 520 meter aangelegd, dat een combinatie vormt van de reguliere kartbaan en de Short Oval.

Voor iedereen met een minimale lengte van 150 cm is het mogelijk om in de karts te stappen. De sessies vinden wekelijks plaats op woensdag van 14:00 tot 20:00 uur en op vrijdag van 16:00 tot 20:00 uur, uitsluitend op reservering. Op de aangegeven dagen kan er tot 17:00 uur gereserveerd worden via: karting@racewayvenray.com of +31 (0)478 - 546 572. In verband met vakantie is het t/m 20 augustus niet mogelijk om te karten met huur karts. 

We vragen je om een kwartier voor aanvang van de afgesproken tijd aanwezig te zijn op het circuit voor onder andere het omkleden en de briefing.

Kart arrangementen
Heat karten
Je kunt er voor kiezen om 1 of 2 heat te karten. Eén heat duurt ongeveer 15 minuten.

Je kunt ook kiezen voor een kart arrangement.

Kart arrangement Formule BRL
Iedereen rijdt een training van 5 minuten om zowel de kart als het parcours te leren kennen. Achtereenvolgend starten we in willekeurige volgorde de kwalificatie van 10 minuten zodat iedereen zich voor een plek kan kwalificeren in de finale. De finale heeft een duur van 10 minuten.

Kart arrangement Formule Stockcar
Iedereen rijdt een training van 5 minuten om zowel de kart als het parcours te leren kennen. Vervolgens volgen er twee kwalificaties van beiden 10 minuten om de startpositie te bepalen voor de finale. De tijden van beide kwalificaties worden bij elkaar opgeteld en die zorgen voor de startpositie De finale heeft een duur van 10 minuten.

Kostenoverzicht
1 heat karten                                                  € 17,50 p.p.
Kart arrangement Formule BRL                  € 25,00 p.p.
Kart arrangement Formule Stockcar          € 32,50 p.p.

osc-131.jpg