Short Track Car Racing

Altijd al eens met een echte raceauto willen rijden op het circuit van Raceway Venray? Met Short Track Car Racing wordt die droom werkelijkheid! Stap in één van de razendsnelle Renault Race Twingo’s en rijd met piepende banden over het uitdagende circuit van Raceway Venray. Short Track Car Racing speelt zich af op een 1200 meter lang parcours dat stukken van de Short oval, 1/2 mile oval en het binnenterrein met elkaar verbindt.

Vanaf 10 personen is het mogelijk om te rijden in een Renault Race Twingo. Dit kan op ieder gewenst moment (indien circuit beschikbaar).

Arrangementen
Short Track Car Racing
Elke deelnemer kan zijn of haar vaardigheden en behendigheid laten zien tijdens het rijden in een Renault Race Twingo. Short Track Car Racing speelt zich af op een 1200 meter lang parcours dat stukken van de Short oval, 1/2 mile oval en het binnenterrein met elkaar verbindt. Bij deze activiteit kunnen 8 personen tegelijk rijden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om met een van de andere deelnemers mee te rijden als bijrijder/passagier. Deze activiteit heeft een duur van ongeveer 15 minuten.

Short Track Car Racing 1/2 mile oval
In plaats van een parcours met stukken van de Short oval, 1/2 mile oval en binnenterrein, is het ook mogelijk om de vaardigheden en behendigheid te testen op alleen de 1/2 mile oval. Er wordt met een Renault Race Twingo gereden op de snelste ½ mile oval van Europa met een hellingshoek van 25%. Bij deze activiteit kunnen 8 personen tegelijk rijden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om met een van de andere deelnemers mee te rijden als bijrijder/passagier. Deze activiteit heeft een duur van ongeveer 15 minuten en kan gecombineerd worden met karten.Kostenoverzicht

Short Track Car Racing vanaf € 31,00 p.p.
Short Track Car Racing 1/2 mile oval vanaf € 31,00 p.p.


Meer informatie of reserveren?
Neem contact op via info@racewayvenray.com of +31 (0)478 - 546 572. 

image3.jpg