Huur karting

Ivm de maatregelen rondom Covid-19:

HUURKARTEN IS MOMENTEEL ALLEEN BESCHIKBAAR VOOR GROTE GROEPEN >20 personen EN IN OVERLEG!

Wil je ook eens weten hoe het is om als een echte coureur op het circuit te rijden? Op Raceway Venray bestaat de mogelijkheid om met een huurkart de kartbaan te betreden. De huurkarts beschikken over een 200-cc Honda-motor en behalen een topsnelheid van ongeveer 75 km/h. Voor iedereen met een minimale lengte van 150 cm is het mogelijk om in de karts te stappen.
Alle huurkart activiteiten zijn enkel op reservering.

Arrangementen & kosten
Karten per heat
Je kunt er voor kiezen om 1 of 2 heats te karten. Op het ruim 520 meter lange bochten-parcours mag elke deelnemer zijn of haar skills laten zien. Eén heat duurt ongeveer 12 minuten.

Je kunt ook kiezen voor een kartarrangement.

Kartarrangement 1
Iedereen rijdt een training van 5 minuten om zowel de kart als het parcours te leren kennen. Achtereenvolgend starten we in willekeurige volgorde de kwalificatie van 10 minuten zodat iedereen de beste startpositie kan bemachtigen voor de finale. Wie zal na de bloedstollende finale van 15 minuten op het podium de beker in ontvangst nemen?

Kostenoverzicht
Karten per heat €  17,50 per kart
Karten per twee heats       €  35,00 per kart
Kartarrangement 1 €  45,00 per kart


Meer informatie of reserveren?
Neem contact op via info@racewayvenray.com of +31 (0)478 - 546 572. 

We vragen je om een kwartier voor aanvang van de afgesproken tijd aanwezig te zijn op het circuit voor onder andere het omkleden en de briefing.

osc-131.jpg