Algemene informatie

Raceway Venray
Stichting  Raceway Venray, ook wel bekend als het vroegere Circuit de Peel, is een racecircuit in het Noord-Limburgse  Venray. Het originele complex  begon met een motorcross- en autocrosscircuit. Inmiddels is  Raceway Venray een volwaardig circuitpark, waarbij een asfalt 1/4 mile wordt omringd door een indrukwekkende 1/2 mile  baan. Deze  880 meter lange buitenbaan heeft een hellingshoek van maar liefst 25 procent en mag zich vol trots “The Fastest 1/2 Mile  Oval in Europe” noemen.

Parkeren
Stichting Raceway Venray beschikt over een uitgestrekt parkeerterrein. Bezoekers kunnen hier gratis parkeren.

Faciliteiten voor mindervalide
Stichting Raceway Venray beschikt over diverse faciliteiten voor mindervalide bezoekers.
Bij het Welkomst Center zijn mindervalide parkeerplaatsen te vinden. Voor rolstoelgebruikers is er speciaal een plateau gemaakt waarop men de races over de gehele baan kan volgen.  Tevens zijn er toiletten met beugel aanwezig.

Huisdieren
Huisdieren zijn toegestaan op Raceway Venray mits aangelijnd.

Faciliteiten voor jonge kinderen
Er zijn diverse faciliteiten aanwezig op Raceway Venray voor jonge kinderen.  Op de toiletten en in de kinderhoek is er ruimte om te verschonen. In de kantine kunnen flesjes of groentehapjes opgewarmd worden. Daarnaast zijn er een aantal kinderstoelen aanwezig waarvan gratis gebruik kan worden gemaakt. In de kantine is een kinderhoekje ingericht waar kinderen onder toezicht kunnen spelen.

Reglement
Onderstaand is het algemeen reglement van Raceway Venray te vinden.

- Algemeen reglement