2H Kart Racing Event

Altijd al eens willen weten hoe het is om een echte coureur te zijn? Om met piepende banden en snelle motoren door de bochten te vliegen?
Schrijf je dan nu in met zakenrelaties, collega’s, familie of vrienden voor het 2H Kart Racing Event.

Een geheel verzorgd kart event waar men in teamverband een lange afstandsrace van maar liefst 2 uur aflegt. De teams stel je zelf samen. Teamwork, communicatie, sensatie, fun en strategie staan centraal. Dit alles op een uitdagend 1200 meter lang parcours met super snelle & moderne karts van Kart-Events!

Kart-ervaring is niet nodig, want een professioneel team staat klaar om iedereen te begeleiden.

Slechts 33 teams kunnen inschrijven.

Data 2018*
Zondag 7 januari 2018               GEANNULEERD
Donderdag 5 april 2018
Donderdag 14 juni 2018
Zaterdag 11 augustus 2018 (nieuwe datum)               GEANNULEERD
Zondag 21 oktober 2018

*Let op: er kunnen wijzigingen plaatsvinden in de data, deze worden tijdig gecommuniceerd.

Globaal programma**
Na een uitgebreide briefing waarin rijtips, veiligheid en strategie aan bod komen, volgt er een training en kwalificatie. Tijdens deze kwalificatie wordt de pole position bepaald. Er is natuurlijk al uitgebreid nagedacht over de tactiek. Welke rijder heeft altijd een wereldstart? Wie rijdt er beter in de regen? Wanneer plannen we de pitstops? Want 1 kartwissel en 2 rijderswissel zijn verplicht. Maar ook wat doet de concurrentie? Vele factoren zijn beslissend in de strijd om de winst! Het team dat de meeste rondes op hun naam zet, mag zich winnaar noemen.

**Voor ieder event wordt een tijdschema opgesteld.
Bekijk het tijdschema van de volgende race hier: zondag 21 oktober 2018 

Over het circuit
Snelle lange bochten afgewisseld met verkante bochten tot tien graden en natuurlijk hoogteverschil zorgen voor een maximum aan spanning en spektakel. Dit alles 1200 meter lang. Met een baanbreedte van tien meter is er genoeg plek voor inhaalmogelijkheden. Een unieke outdoor kartbaan met voor elk wat wils.

Kosten

  • Teams van minimaal 2 en maximaal 5 coureurs
  • Uitgebreide briefing
  • 30 minuten training inclusief kwalificatie
  • 2 uur lang racen
  • Minimum leeftijd: 15 jaar.


Prijs per team: € 225,00

Inschrijven?
Aanmelden is mogelijk tot 3 werkdagen voor het event door een mail te sturen naar info@racewayvenray.com. Onder vermelding van teamnaam, contactpersoon, contactgegevens, aantal deelnemers en in welke categorie deelgenomen wordt. De categorieën zijn: fun-team of business-team.